Ansell giver NouLine nyt liv

Ansell giver NouLine nyt liv

For at forbedre ydeevne og funktionalitet har Ansell Lighting opgraderet funktionerne i deres populære NouLine lysarmatur til at inkludere CCT- og effektvalg.

Tilgængelig i længderne 1200 mm, 1500 mm og 1800 mm, er alle NouLine-armaturer nu valgbare mellem 3000k, 4000k eller 6500k og tilbyder enkelt- og dobbelt effektmuligheder.

Specifikt designet til indendørs brug er NouLine ideel til industrielle anvendelser og bi-rum. Det højtydende LED-armatur har en polykarbonatdiffusor med høj transmittans, som leverer fremragende lysuniformitet og sikrer ensartet belysning og reducering af blænding.

Let at installere, NouLine-armaturer er udstyret med push-fit terminaler til hurtig opsætning sammen med flere indgangspunkter for ledninger og BESA-fastgørelsespunkter. Med en 5-års garanti er de en pålidelig og effektiv belysningsløsning, der sikrer langvarig ydeevne og ro i sindet for kunderne.

NouLine fås også med integreret mikrobølgesensor og selvtestende nødfunktioner, der giver forbedret funktionalitet og sikkerhedsfunktioner til en række indendørs miljøer.

Mark Abbott, administrerende direktør hos Ansell Lighting, sagde: “NouLine er et utroligt populært armatur, der er velanset af fagfolk i branchen. Som en del af vores bestræbelser på konstant at forbedre vores produkttilbud har vores designteam foretaget en række forbedringer af armaturet for at øge dets funktionalitet og sikre, at det forbliver i fronten af belysningsinnovation. Disse inkluderer tilføjelsen af CCT- og effektvalg, hvilket giver kunderne flere valgmuligheder i, hvordan de belyser deres rum og giver større fleksibilitet til at imødekomme deres specifikke belysningsbehov.

“Den opgraderede NouLine er sat til at blive en utroligt populær mulighed for fagfolk, der søger alsidige og effektive belysningsløsninger.”

For mere information om Ansell Lightings produkter, besøg Ansell Lighting (anselluk.com)