Ansell Lighting lancerer AFIX-stiksortiment

Ansell Lighting lancerer AFIX-stiksortiment

For at muliggøre hurtig og effektiv montering af flere belysningsarmaturer har Ansell Lighting lanceret AFIX, et helt nyt sortiment af høj kvalitets stik.

AFIX-sortimentet fremskynder installationstiden og omfatter fire alsidige produkttyper: AFIX Connector, AFIX IP Straight Connector, AFIX IP T-Junction Connector og AFIX IP Junction Box Connector, som alle sikrer problemfri forbindelse og øget produktivitet på stedet.

Specifikt designet til indendørs brug omfatter AFIX-stiksortimentet et valg mellem tre- og firepolede modeller med push fit-forbindelser og et todelt click-and-connect design for hurtig og nem, værktøjsfri installation. Kabelklemmer giver sikker og stabil forbindelse, mens en innovativ, let tilgængelig testport muliggør øjeblikkelig aflæsning for ledningstest. IP20 klassificeret, AFIX Connector-sortimentet er ideelt til brug med forsænkede armaturer, downlights og high bay armaturer.

Designet til indendørs, nedgravet og udendørs brug er AFIX IP Straight Connector og T-Junction Connector IP68 klassificeret for maksimal beskyttelse mod støvindtrængning og vandnedsænkning, hvilket gør dem ideelle til krævende udendørs miljøer og sikrer langvarig holdbarhed.

Egnet til brug med pullerter, nedgravede armaturer, spyd- og projektørbelysninger, fås begge stik i tre-polet og fem-polet modeller der gør installationen hurtig og nem. Tre-polede modeller har quick-connect-forbindelser, mens fem-polede modeller har skrueterminaler.

Også skabt til indendørs, nedgravet og udendørs brug, fås AFIX IP Junction Box i tre forskellige størrelser. Den lille model har to udgange og er med tre-polede forbindelser, den mellemstore model har tre udgange, og er med tre-polede forbindelser, og den store model har tre udgange, og er med fem-polede forbindelser.

Ekstremt holdbare er de små og mellemstore samledåser, IP65 klassificeret for at sikre beskyttelse mod støv og vandindtrængning. Den store model er også meget robust med en IP68 klassificering. Alle samledåser har push fit-forbindelser for at sikre hurtig og nem, værktøjsfri installation.

Mark Abbott, administrerende direktør hos Ansell Lighting, sagde: “Et nøglefokus i vores nye produktinnovation og udvikling er at sikre, at vi skaber løsninger, der forbedrer vores kunders oplevelser og er hurtige og nemme at installere.

“AFIX-sortimentet gør præcis det. Ved at tilbyde et omfattende udvalg af høj kvalitets, robuste stik stræber vi efter at strømline processen for vores kunder, samtidig med at vi leverer enestående ydeevne og pålidelighed i belysningsløsninger.”

For mere information om Ansell Lightings produkter besøg Ansell Lighting (anselluk.com)