Casambi Salvador 1000-serien: Trådløs, kablet eller hybrid lysstyring. Dit valg.

Casambi Salvador 1000

Er du på udkig efter en enkel og fleksibel løsning til intelligent lysstyring? Så har vi gode nyheder! Vanpee forhandler nu den nye Salvador 1000-serie fra Casambi. Denne innovative serie åbner op for en verden af muligheder inden for trådløs, kablet og hybrid lysstyring.

Hvad er Casambi Salvador 1000-serien?

Salvador 1000 er en serie af DALI controllere, der gør det muligt at integrere både trådløse og kablede enheder i ét system. Det betyder, at du let kan skabe fleksible og effektive belysningsnetværk til ethvert projekt.

Hvordan fungerer det?

Når DALI drivere tilsluttes en Salvador 1000 controller, fremstår de som virtuelle armaturer i Casambi netværket. Det betyder, at alle DALI drivere kan adresseres, programmeres og styres individuelt fra Casambi app’en – ligesom enhver anden Casambi enhed. Dette eliminerer behovet for en specifik DALI controller og kompleks programmeringssoftware, hvilket gør installationen hurtigere og mere omkostningseffektiv.

Casambi Salvador 1000

Salvador serien fra Casambi består af tre modeller: SAL-1016, SAL-1032 og SAL-1064. Disse controllere kan adressere op til henholdsvis 16, 32 og 64 DALI-driveradresser. Det giver rig mulighed for at skræddersy løsninger til projekter af forskellig størrelse og kompleksitet.

Fordele ved Salvador 1000-serien

  • Fleksibilitet: Kombiner trådløse og kablede enheder i samme system for at opnå den mest optimale løsning.
  • Nem styring og programmering: Alle DALI drivere, der er tilsluttet en Salvador controller kan nemt programmeres og styres via Casambi app’en.
  • Skræddersyede løsninger: Salvador 1000 controlleren findes i tre forskellige modeller, så du kan vælge den, der passer bedst til dit projekt.
  • Industristandarder: Serien understøtter industristandarder som DALI D4i, DALI DT6 og DALI DT8.

Casambi Salvador 1000-serien tilbyder en fleksibel løsning til intelligent lysstyring. De nye Salvador controllere gør det muligt at kombinere trådløse og kablede løsninger, så belysningsnetværket kan tilpasses til kundens behov.

Se de nye controllere i Salvador 1000-serien her.