Delta Elektronika udvider SM15K-serien med SM1000-CP-45

SM1000-CP-45

Ligesom de andre SM15K-familiemedlemmer tilbyder SM1000-CP-45 tovejs strøm-flow. Enheden kan absorbere 100 % af strømmen og er symmetrisk i begge kvadranter. Spænding og strøm kan programmeres fra nul til max. Betjenes enten direkte på fronten eller via den indbyggede web-grænseflade.

Deltas innovative Power Regeneration Technology sikrer maksimal effektivitet og returnerer fuld strøm tilbage til nettet med en imponerende effektivitet på 95 %. Dette eliminerer behovet for dyre vandkølingssystemer, hvilket resulterer i betydelige omkostningsbesparelser og et mindre CO2-aftryk.

Med en fleksibel konstant udgangseffekt-karakteristik tilpasser SM1000-CP-45 sig problemfrit til varierende spændings- og strømkrav. Dens konstante udgangseffekt spænder over rækken af ​​tre separate strømforsyninger med en traditionel rektangulær U/I-kurve, der tilbyder uovertruffen alsidighed og værdi for brugerne.

Ydermere er fleksibiliteten forbedret af Master/Slave-grænsefladen, hvilket muliggør parallel drift af i øjeblikket op til 60 enheder. Dette giver mulighed for at udvide strømudgangen fra -45 til 45 A, så den når op på -2700 til 2700 A. Antallet af enheder kan nemt omkonfigureres ved brug af tilbudte udgangssamlingssæt, hvilket giver brugerne større muligheder for tilpasning og skalerbarhed.

SM1000-CP-45 kan prale af en ekstremt god dynamisk respons på belastningsændringer, og genvinder sin udgangsspænding på kun 200 µs efter en belastningsændring fra +45 til -45 A og omvendt. Denne enestående dynamiske respons muliggør hurtige belastningsvariationer, samtidig med at den sikrer stabil og pålidelig ydeevne.

SM1000-CP-45 er udstyret med funktioner såsom Ethernet-interface, indbygget Sequencer, pc-software, finjustering af indstillinger og sink-tilstand. Valgfri plug-and-play-grænseflader er også tilgængelige til master/slave-drift, digital I/O, grænseflader eller analog programmering.

Kontakt os for mere information

Link: https://blichfeld.dk/dc-stroemforsyninger/delta-elektronika-sm-15k/