Extronic PIR sensorer med op til 80 meters rækkevidde

Extronic PIR sensorer

Extronic er kendt for deres langtrækkende PIR sensorer, som reagerer på ændringer i varmestråling via en pyroelektrisk sensor. Standardrækkevidden er 40 meter, men denne kan øges op til 80 meter ved at skifte linsen. Dette gør sensorerne fleksible og nemme at tilpasse til forskellige formål, hvad enten de skal bruges i parkeringskældre, gymnastiksale, trappeopgange eller klasselokaler.

En unik egenskab ved disse sensorer er, at indstillingerne kan justeres direkte på enheden. Lysniveauerne ændres let ved hjælp af forskellige potentiometre på sensoren, hvilket giver stor fleksibilitet og kontrol over belysningen.

Extronic tilbyder mange varianter af deres PIR sensorer, så det er muligt at finde den perfekte løsning til ethvert behov. Se vores udvalg af PIR sensorer fra Extronic her.

Hvem er Extronic?

Extronic blev grundlagt i 1974 som alarmdistributør med egenudviklede alarmsystemer. Gennem årene har de udvidet deres forretning og er nu en førende aktør inden for energieffektiv lysstyring. Deres langtrækkende PIR sensorer og akustiske detektorer styrer belysningen og sparer energi i forskellige miljøer som lagerlokaler, parkeringshuse, gymnastiksale, gangarealer, trappeopgange og klasseværelser.

Extronics løsninger understøtter forskellige teknologier til lysstyring, herunder 1-10V, 230VAC, DALI og Casambi.

Med denne brede vifte af produkter og løsninger sikrer Extronic, at kunderne får adgang til de mest avancerede og energieffektive løsninger på markedet. Se videoen herunder for en rækkeviddetest, der viser sensorernes ydeevne og kapacitet.