Fremtiden for LED Strip Belysning – fra Ansell

Drevet af den stadigt stigende popularitet af strip belysning, har Ansell Lighting for nylig lanceret deres helt nye LED-Cell Strip serie – anset for at være det mest omfattende udvalg på markedet.

Som resultat af betydelige investeringer tilbyder Ansells LED-Cell Strip serie løsninger til en bred vifte af anvendelser og består af otte unikke produktkollektioner, samt smarte muligheder, en produktkode konfigurationsværktøj/beregner og flere størrelser – hvilket gør det muligt at imødekomme ethvert projektbehov.

Farvevalg er også godt dækket med RGBW, RGB, RGBTW og enkeltfarve muligheder tilgængelige på tværs af serierne samt IP20, IP65 og IP67 klassificeringer. Alle Ansells LED-Cell Strip produkter leveres med en selvklæbende bagside, hvilket gør dem nemme at installere uden behov for ekstra klæbemiddel eller monteringer.

Mange af produkterne i serien har også hurtigtilslutnings ‘plug and play’ stik for at fjerne behovet for tidskrævende lodning.

For den ultimative funktionalitet er alle LED-Cell strip lys også OCTO kompatible, så de kan være Bluetooth og/eller WiFi aktiverede, og styres bl.a. via WiZ Appen, og tilbyder også stemmestyring kompatibilitet. Hele serien leveres også med enten tre eller fem års garanti.

U-Cell

  • Den første kollektion i strip serien er C-CELL – en COB kontinuerlig output strip, der giver et forbedret æstetisk udseende. I modsætning til mange strip lys, udsender C-CELL diffust kontinuerligt lys, så det er uden prikker, ideelt til boliger, hoteller og detailhandel.
  • D-CELL er en række dim-to-warm strip lys, der giver applikationer stor alsidighed. Når de ikke er dæmpet, er 3000K farvetemperaturen ideel til opgavebelysning, men når de dæmpes, giver 1800K output en mere afslappet og intim æstetik.
  • E-CELL er en økonomisk mulighed, en traditionel LED strip ideel til generel brug.
  • H-CELL er en højeffektiv mulighed, der leverer stærke belysningsniveauer samtidig med at give store energibesparelser.
  • K-CELL Egnet til eksklusive boliger, hoteller og detailhandel, den har ekstremt små klippepunkter, der gør det muligt for brugere at få et præcist snit til den ønskede længde.
  • Designet til toppræstation, er P-CELL en professionel LED strip med super høj effektivitet, der hjælper med at reducere det samlede energiforbrug i store installationer. Den har også det mest omfattende udvalg af farvetemperaturmuligheder og strømmuligheder af alle Ansell strip produkter for ultimativ fleksibilitet og alsidighed.
  • Ideel til indvendige og udvendige installationer, hvor drivere er få og langt imellem, er U-CELL en ultra-lang LED strip tilgængelig i længder op til 50 meter.
  • Z-CELL er en fleksibel LED strip, der bøjer, så den kan bruges i installationer med hjørner eller bøjninger uden at gå i stykker eller blive beskadiget.

For at forenkle processen med at vælge den korrekte strip og tilbehør, har Ansell også udviklet en online Kode Bygger/Beregner for at hjælpe med at navigere i det store udvalg af produkter, der er at vælge imellem. Brugere indtaster blot deres specifikationskrav i Kode Byggeren/beregneren, som er tilgængelig på Ansell’s hjemmeside, og alle nødvendige dele vil blive beregnet automatisk, inklusive de drivere og tilbehør du har brug for. Disse oplysninger kan derefter downloades til brug. En fuld produktbrochure, komplet med trin-for-trin guide om hvordan man vælger de rigtige produkter til dit projekt, er også tilgængelig for download på hjemmesiden.

Mark Abbott, administrerende direktør hos Ansell Lighting sagde: “Strip belysning er en utroligt alsidig og populær lyskilde. Ideel til brug i næsten enhver sammenhæng – både kommercielt og i boliger – vi er begejstrede for at kunne tilbyde vores kunder det mest omfattende udvalg af produkter på markedet. Fra funktionalitet til farvetemperatur, længde og effektivitet, vores strip belysningsserie opfylder ethvert nødvendigt mål, og vi ser virkelig frem til at se, hvordan det bliver brugt i projekter i de kommende uger og måneder.”