GodEnergi A/S har indført 4-dages arbejdsuge

I øjeblikket raser debatten om at fjerne en af danskernes fridage. I GodEnergi A/S har vi gjort det modsatte og i stedet indført en ugentlig fridag. Lidt kækt siger vi, at man hos os kan få store bededag hver fredag.

Ordningen med en 4-dages arbejdsuge er frivillig, men flere af medarbejderne i GodEnergi A/S har allerede taget imod den. En af dem er Simon Møller, som er elektriker. Han siger om ordningen:

”Jeg er glad for at være blevet tilbudt en 4-dages arbejdsuge. For mig giver det rent praktisk rigtig god mening, fordi jeg bor lidt langt væk fra firmaet. Nu sparer jeg en hel dag med transporttid, og det giver mig mere luft til at nyde min fritid.”

Regner med mentalt overskud og øget produktivitet

Arbejdsugen på fire dage er ikke indført, fordi vi mangler opgaver i GodEnergi A/S. Tværtimod. Der er masser at tage fat i, men vi tror på, at der er mange fordele ved at tilbyde mulighed for en 4-dages arbejdsuge. Direktør i GodEnergi A/S, Jan Darville, siger:

”Ved at tilbyde vores medarbejdere en fleksibel tilrettelæggelse af deres arbejdstid, får de mere glæde og overskud i arbejdsugen. Fra mit arbejdsgiver-ståsted er jeg helt overbevist om, at det faktisk vil øge produktiviteten. Forhåbentligt vil muligheden også øge tiltrækningen af de bedste talenter til virksomheden.”

Derudover peger Jan Darville på, at vi får udført vores opgaver på en mere miljøvenlig måde, fordi vi sparer en masse køretid. Det giver noget besparelse på CO2-kontoen – også selvom mange af vores firmabiler er elbiler.

En del medarbejdere har taget imod tilbuddet om en 4-dages arbejdsuge, mens andre trives bedre med en arbejdsuge på fem dage – begge dele kan fungere hos GodEnergi A/S.

Vil du være med?

Netop nu er vi på udkig efter dygtige elektrikere. Så vil du – eller en du kender – have mulighed for en 4-dages arbejdsuge i en af Danmarks førende virksomheder inden for infrastruktur til eltransport? Send en ansøgning afsted til tagmig@godenergi.nu

Vi glæder os til at høre fra dig!