Industriautomation i særklasse – vælg den rigtige løsning

Når Automatik slår dørene op i Brøndby Hallen 10-12. september, står vi klar med de automationsløsninger, der optimerer din drift og sikrer dig maksimal tilgængelighed for dine anlæg.

Når du vælger den rigtige automationsløsning, vælger du også stabil og pålidelig drift, der leverer ensartet kvalitet hele dagen, hver dag. Vælg komponenter, der er designet til industriel brug med de rigtige godkendelser og certificeringer, så du hverken skal nedslide dine komponenter, din økonomi eller dine medarbejdere.

På Automatik messen præsenterer vi high-end automationsløsninger til industriel brug, som leverer lige netop den pålidelighed og tilgængelighed for dit anlæg, som du har brug for. Du kan f.eks. tage udgangspunkt i en PLCnext controller, som hjernen i din løsning – kombinér efter behov med kommunikationskomponenter, strømforsyninger, switche, overspændingsbeskyttelse, sikkerhedskomponenter, firewalls og software – så er du ret godt dækket ind.

Optimalt udbytte af ressourcerne er vigtigt som aldrig før, og derfor er de rigtige automationsløsninger så afgørende. Se hvordan på stand B1024.

Husk, du kan downloade en gratis adgangsbillet på vores hjemmeside