Ledinaire projektør – en alsidig løsning

Ledinaire projektørserien tilbyder et omfattende udvalg af projektører, der sikrer en løsning til ethvert behov. Uanset om du har brug for belysning til små eller store områder, indendørs eller udendørs, har Ledinaire den rette projektør til dig. Serien kombinerer høj kvalitet med pålidelig ydeevne.

Egenskaber

Ledinaire projektøren er en alsidig og pålidelig belysningsløsning, der tilbyder et bredt spektrum af lumenoutput fra 1200 lm til hele 24000 lm. Dette gør den velegnet til både små og store belysningsbehov. Med en imponerende levetid på 50.000 timer sikrer Ledinaire projektøren langvarig og vedligeholdelsesfri drift, hvilket reducerer behovet for hyppige udskiftninger og vedligeholdelse. Projektøren fås i tre forskellige farvetemperaturer: varm hvid (3000 K), neutral hvid (4000 K) og kølig hvid (6500 K), hvilket giver mulighed for at vælge den rette belysning til forskellige miljøer og præferencer. Uanset om du har brug for en hyggelig og varm atmosfære eller en skarp og kølig belysning, kan Ledinaire projektøren opfylde dine behov.

Anvendelsesområder

Ledinaire Projektøren er alsidig og kan anvendes i mange forskellige miljøer takket være dens IP65-klassificering, som sikrer beskyttelse mod støv og vand. Derudover har den en IK07-klassificering, hvilket betyder, at den kan modstå stød af en vis størrelse. Ledinaire Projektøren er derfor ideel til bl.a. udendørsområder, butiksfacader og lagerhaller. Desuden kan armaturet også vælges som en version med bevægelsessensor, hvilket gør det muligt at bruge det til f.eks. parkeringspladser og sportspladser.

Læs mere om specifikationerne på Ledinaire projektørerne her.