Metropole gen2 – Signifys nyeste udendørsarmatur

Metropole er Signifys nyeste innovation inden for udendørs belysning. Parkarmaturet er blevet fornyet med et moderne og minimalistisk design, og den nye version har et klassisk look, som opfylder behovene i nutidens bymiljøer. Metropole gen2 er designet til at udsende et indirekte, symmetrisk og blændfrit lys ud af lyskilden, der er placeret i bunden af skålen.

Egenskaber

Metropole er en miljøvenlig løsning, der er designet med den cirkulære økonomi i tankerne. Ydermere er Metropole produceret på Signifys danske fabrik i Hedehusene. Denne løsning har også en imponerende levetid på op til 100.000 timer, hvilket sikrer langvarig ydeevne og reducerer behovet for hyppige udskiftninger. Med en effektivitet på op til 118lm/W er Metropole også yderst energieffektiv, hvilket bidrager til energibesparelser over tid. Desuden er op til 90% af alle aluminiumsdele fremstillet af genbrugsmaterialer, hvilket understøtter bæredygtighed og reducerer miljøpåvirkningen. Metropole kombinerer således holdbarhed, effektivitet og miljøvenlighed i én samlet løsning.

Anvendelsesområder

Metropole kan anvendes i mange forskellige udendørs miljøer, hvilket gør det til et alsidigt valg for både offentlige og private områder. Det er ideelt til brug i parker og pladser, hvor det kan bidrage til at skabe en indbydende og behagelig atmosfære. På villaveje kan Metropole forbedre æstetikken og sikkerheden, mens den på fortove og cykelstier sikrer komfortabel belysning for fodgængere og cyklister.