Mød Dome – en 3D-printet dekorativ belysningsløsning

Dome fra MyCreation serien repræsenterer en elegant belysningsløsning, der er designet til at kombinere funktionalitet med æstetik. Dette armatur er tilgængelig i flere konfigurationer: som en elegant pendel, et praktisk påbygningsarmatur eller et diskret indbygningsarmatur. Hver variant er skabt med henblik på at oplyse rummetjævnt og effektivt ved hjælp af LED, hvilket sikrer en energieffektiv belysning, der komplementerer ethvert moderne rum.

 

Denne dekorative belysningsløsning skiller sig ud med sine unikke teksturer og optiske kombinationer, som giver frihed til at skabe en personlig stil. Dette armatur er f.eks. ideelt til at sætte et eksklusivt præg på kontorer, forbedre kundeoplevelsen i detailhandelen eller tilføje et strejf af luksus til hotelindretningen. Med Dome kan du ikke blot oplyse et rum – du kan transformere det til et sted, hvor design og funktion går hånd i hånd, og hvor hver detalje bidrager til den samlede atmosfære.

 

Det miljøvenligt valg

Som en del af MyCreation serien, er Dome en innovativ 3D-printet belysningsløsning designet til at fremme bæredygtighed i bl.a. erhvervslivet. Ved at vælge Dome, bidrages der aktivt til den cirkulære økonomi, hvilket er afgørende for at reducere CO2-udslippet og minimere affald. Dette bliver muligt, fordi Dome er delvist fremstillet af genanvendte materialer, hvilket understreger produktets grønne fodaftryk.

Domes tekniske specifikationer er lige så imponerende som dens miljømæssige fordele. Med et lysudbytte på op til 143 lm/W og et variabelt lumenudbytte fra 1700 til 8000 lm.

Læs mere om Dome her.