Schneider Electric annoncerer verdens første nødstrømsløsning til gamere

Vi har netop lanceret verdens første nødstrømsløsning skræddersyet til gamere. APCTM Back-UPSTM er nu tilgængelig i Danmark og skal beskytte gamere mod spillerstraffe, strømafbrydelser og fx tabt indtjening.

En solid løsning er klar til danske gamere, som ikke vil risikere buffers, glitches og afbrydelser midt i et vigtigt spil på grund af udsving i elnettet. For udfordringen med ustabil strøm er den samme, uanset om du er professionel gamer eller e-sportentusiast. Vores APC Back-UPS™ Pro Gaming er den første nødstrømsløsning, der er designet og målrettet gamere, streamere og influencere. Den nye, avancerede UPS-løsning er skabt til at beskytte gamingudstyr som pc’er og konsoller mod strømafbrydelser, når elnettet er ustabilt.

Fremtidens gaming

Ved at tilføje APC Back-UPS™ Pro Gaming UPS til hjemme- og studieopsætninger kan både professionelle gamere, e-sportentusiaster og influencere på sociale medier være sikre på, at de er:

  • Beskyttet: En gaming-batteribackup der beskytter værdifulde gamingsystemer mod mere end syv forskellige typer af strømafbrydelser.
  • Forbundet: Efter lukning af et spil fortsætter systemet med at levere strømbeskyttelse til en router og/eller et modem.
  • I spillet: Hvis strømmen afbrydes eller tabes under spillet, giver APC Back-UPS™ Pro Gaming spillerne mulighed for at afslutte spillet og undgå at miste resultater, der ellers var gået tabt.

Læs mere i vores pressemeddelelse lige her…

Vil du modtage nyheder fra Schneider Electric direkte i din indbakke ? Så tilmeld dig vores nyhedsbrev her.