SEMI F47 overensstemmelse til strømforsyninger

Takket være deres høje effektgrad er Phoenix Contacts Uno Power strømforsyninger med basisfunktionalitet ideelle til anvendelse i kompakte styretavler. Hele programmet er nu testet og verificeret til SEMI F47 overensstemmelse.

Uno Power programmet har effektiv virkningsgrad i små huse med lave ikke-belastede tab og høj effektivitet. Programmet af 24 enheder med udgangsspændinger fra 5 til 48 V DC omfatter otte designs og dækker belastninger fra 25 til 960 W. SEMI F47 standarden definerer minimumskrav til immunitet overfor spændingsfald for halvlederbearbejdning, måleteknik og automatisk testudstyr. Som komponenter i disse enheder skal strømforsyninger opfylde disse minimumskrav til immunitet. Hvis en strømforsyning er certificeret i henhold til SEMI F47, vil den også fungere pålideligt selv under korte spændingsfald. Standarden har hjulpet med at undgå kostbare stilstandstider i fabrikker og for enheder. Den implementeres af næsten alle producenter af halvlederværktøjer og bliver stadig vigtigere verden over. Første- og andengenerations enheder overholder nu denne nye standard og er derfor egnet til halvlederindustrien.

Med det store udvalg af produkter og brede temperaturområde fra -25 oC til +70 oC (opstart af enheder ved -40 oC) er strømforsyningerne fleksible i brug. Samtidig er enhederne også kendetegnet af særlig høj vibrationsmodstand og et højt niveau af immunitet overfor elektromagnetisk støj. Enhederne med en effekt på 25 W til maksimalt 90 W er også certificeret i henhold til UL 1310/508 Listed Class 2. De er derfor især egnede til anvendelse på det amerikanske marked.

 

Mere om strømforsyninger med basisfunktionalitet