Signify og Mercedes-AMG PETRONAS Formula 1 Team lancerer nyt partnerskab

Signify, verdens førende inden for belysning, annoncerede fornyeligt et nyt partnerskab med Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team. Med deres fælles passion for teknologisk innovation og bæredygtighed vil partnerskabet drive holdets vision om at blive et af verdens mest bæredygtige professionelle sportshold fremad.

 

Miljømæssig ansvarlighed

Signify har ført an i transformationen og dekarboniseringen af belysningssektoren og har for nylig annonceret sin 2040 Climate Transition Plan, der beskriver målet om at nå netto-nul i 2040. Virksomheden har reduceret udledningen af drivhusgasser i hele værdikæden med 50 % siden 2019 og fortsætter med at advokere for energieffektivitet og en hurtigere energiomstilling. Med det nye partnerskab forpligter Signify sig til at dele viden og ekspertise og dermed støtte Mercedes-AMG PETRONAS F1 Team i at udvikle sin klimaomstillingsplan.

Trivsel og præstation

For at vinde i Formel 1 skal ethvert medlem af teamet yde sit fulde potentiale. Signifys lysinnovationer kan øge teamets indsats ved at skabe optimale forhold for kørere, ingeniører og teammedlemmer og hjælpe dem med at se, føle og præstere deres bedste. NatureConnect, EyeComfort og andre teknologier vil bringe dagslysets kraft indendørs for at hjælpe med at øge koncentrationen takket være lys, der er behageligt for øjnene og som understøtter kroppens naturlige rytme og evne til at tilpasse sig den udfordrende globale tidsplan, som teamet er underlagt.

Uforglemmelige oplevelser

Signifys belysning oplyser natbaner i Singapore og Las Vegas og sikrer, at det hurtigste show i verden er perfekt oplyst. Og for dem, der ikke er på banen, leverer Signify fordybende tv- og gaming-surroundbelysning til hjemmet.

Læs mere om samarbejdet her.