Type 2 CCS ladekabler i et nyt husdesign – robust, nem at vedligeholde og gennemtænkt

Den nye generation af de gennemprøvede CCS-ladestik, CHARX connect standard, fra Phoenix Contact er egnede til opbygning af DC ladestationer og dækker det mellemstore effektområde fra 150 til 250 kW (150 til 250 A/1.000 V). I et nyt husdesign tilbyder serien mange forbedringer i robusthed, sikkerhed, fakturering og vedligeholdelse.

Det smarte forseglingskoncept i DC ladekablerne, CHARX connect standard, er fuldstændig vandtæt, hvilket beskytter de strømførende dele i huset mod fugt. Det maksimerer den elektriske sikkerhed for brugere. Den innovative 2-kammerforsegling markerer næste trin i udviklingen af DC ladekablernes forseglingssystemer fra Phoenix Contact: ved fysisk at adskille DC+ og DC- effektkontakter kan kortslutninger fuldstændig udelukkes. Materialer af høj kvalitet sikrer også den nødvendige robusthed og en lang levetid for ladestikkene – selv ved anvendelse udendørs.

For pålidelig fakturering af opladning i overensstemmelse med kalibreringslovgivning er DC ladekabler og stik allerede forberedt til 4-leder måleteknologi, hvilket gør dem klar til fremtiden. 4-leder måleteknologien muliggør registrering af effekttab i ladekablet for præcist at kunne fastlægge den overførte energi til elbilen.

Ladestik ved halvoffentlige og offentlige ladestationer kræver regelmæssig vedligeholdelse, især på grund af forkert betjening. Med hjælp fra reparationssæt kan stikudformningsrammer og effektkontakter på ladestikket udskiftes hurtigt, nemt og bæredygtigt.

Med sit brede produktprogram til alle DC ladeapplikationer i det mellemste effektområde letter CHARX connect standard udvidelsen af DC ladeinfrastruktur. Produktprogrammet er særdeles robust, sikkert og nemt at vedligeholde. Det sparer tid og penge og øger tilgængeligheden af ladeinfrastruktur i felten.

Egenskaber, fordele og produktliste