Vanpee er din pålidelige partner til dit næste lysstyringsprojekt

Vidste du, at Vanpee tilbyder meget mere end blot innovative lysstyringsprodukter? Når du samarbejder med os, får du en projektpartner. Vores projektafdeling står til rådighed gennem hele processen og hjælper med alt fra projektering til sparring og teknisk support.

Hos Vanpee får du gratis projektering af Helvar DALI lysstyringsanlæg samt trådløs Casambi lysstyring. Vi tilbyder også råd og vejledning, så du kan vælge de bedste produkter og løsninger til dit projekt. Vores erfarne programmører står klar til at hjælpe med programmering af DALI og Casambi systemer, så du er sikker på, at din løsning fungerer optimalt fra dag ét.

Og det stopper ikke der. Vi tilbyder teknisk support gennem hele projektets forløb, så du altid kan få hjælp, når du har brug for det.

Projektering: Vanpee tilbyder gratis projektering af Helvar DALI lysstyring samt trådløs Casambi lysstyring. Skriv til vores projektafdeling: projekt@vanpee.dk, hvis du ønsker hjælp til et projekt. 

Råd og vejledning: Vi tilbyder råd og vejledning, når du skal vælge produkter og løsninger til dit projekt. Uanset om du ringer, skriver eller besøger vores kontor, er vi altid klar til at hjælpe dig med rådgivning, vejledning og support.

Programmering: Vi har teknikere, som kan hjælpe med programmering af DALI og Casambi lysstyring, så du er sikker på, at løsningen fungerer fra dag ét. Hvis du ønsker vores hjælp til programmering af dit lysstyringsanlæg, afregnes dette iht. tilbud eller på timebasis.

Teknisk support: Vi sætter en ære i at tilbyde den bedste service og derfor får du teknisk support under hele projektets forløb.

Læs mere om vores tidligere projekter på vores hjemmeside eller kontakt vores projektafdeling og kom godt fra start.