Vanpee og Hensel: Et stærkt partnerskab formet af fælles værdier

Hensel fabrik Lennestadt

Igennem 23 år har Vanpee og Hensel opbygget et stærkt partnerskab baseret på fælles værdier og et tæt samarbejde.

Hos Vanpee er vi stolte af det tætte og langvarige samarbejde med Gustav Hensel GmbH & Co. KG – en førende leverandør inden for distribution af strøm (lavspænding). Hensel er en familieejet virksomhed, som blev grundlagt i 1931 i Lennestadt, Tyskland. Med over 1.000 ansatte i Tyskland og i udlandet, har Hensel etableret sig som en global producent med fokus på kvalitet, innovation og sikkerhed.

Vanpee har repræsenteret Hensel i Danmark siden 2001. Gennem dette samarbejde har vi haft mulighed for at introducere et stort udvalg af Hensels produkter på det danske marked, herunder forgreningsdåser, gruppetavler og fordelingstavler.

Hensels engagement i kvalitet og sikkerhed er en af grundende til, at vi hos Vanpee har valgt Hensel som samarbejdspartner. Med deres omfattende kvalitetstests, moderne testmetoder og avancerede testudstyr, kan vi være sikker på, at vi altid leverer produkter af højeste kvalitet, der beskytter installationer i selv de mest krævende miljøer.

Jim Gade, der er salgschef for Tavlebyggere og Industri hos Vanpee, siger følgende om samarbejdet med Hensel:

Som salgschef er det afgørende, at vores kunder modtager produkter af højeste kvalitet, der er fleksible i forhold til deres behov, så opgaverne kan løses. Gennem årene har jeg erfaret, at når kunderne først har brugt et Hensel-produkt, så vender de altid tilbage.

Jeg nyder at samarbejde med Hensel på grund af deres stærke brand, professionelle sparring og den tætte, familiære atmosfære, som Hensel indgyder til alle ansatte og samarbejdspartnere – ”Business is made between friends”, og med Hensel er det virkelig tilfældet.

Ralph Dahl, der har været Director of International Business Management hos Hensel i 14 år og er ansvarlig for 15 lande, siger følgende om samarbejdet med Vanpee:

Med over 30 års erfaring på de internationale elektrotekniske markeder har jeg erfaret, at forretningssucces afhænger af styrken hos lokale distributionspartnere.

Vanpee A/S i Brøndby, vores eksklusive partner i Danmark, har konsekvent imponeret os med deres professionalisme og dedikation til at udvikle Hensel-brandet. Deres engagement, kombineret med det danske folks venlighed, gør hvert besøg til en fornøjelse. Vi har fuld tillid til, at Vanpee gennemfører vores strategi og promoverer Hensel på det danske marked.

Dette partnerskab mellem Vanpee og Hensel er ikke blot en forretningsaftale, men en stærk alliance baseret på fælles værdier, tillid og gensidig respekt. Vi ser frem til at fortsætte med at bringe innovative og pålidelige løsninger til det danske marked sammen med vores betroede partner, Hensel.