Vanpee og Noark opnår stærke resultater gennem tæt partnerskab

 

 

 

 

 

Vanpee har siden 2022 repræsenteret Noark Electric Europe i Danmark. Noark er en global leverandør af lavspændingskomponenter og har siden 2011 været en vigtig spiller på det europæiske marked.

Med over 500 afdelinger i Europa, herunder bl.a. Rumænien, Polen, Frankrig, Holland og Irland, har de opbygget et omfattende salgsnetværk. Noark har regionale afdelinger i Shanghai, Prag og Los Angeles, og er en del af en koncern med mere end 25.000 ansatte.

Noark har en stor produktportefølje, der inkluderer automatsikringer, fejlstrømsafbrydere (RCD), kombiafbrydere, maksimalafbrydere, motorværn, kWh-målere og transientbeskyttelse med mere. Deres ekspertise og omfattende produktudvalg har gjort dem til en uundværlig partner for Vanpee.

Kendetegnet for Noarks produkter er høj kvalitet og overkommelige priser. Noarks dedikation til kvalitet ses tydeligt i deres produktionsanlæg, som er certificeret efter ISO-standarderne og opfylder de højeste krav inden for kvalitetssikring og produktionskvalitet. Derudover opfylder Noark også CIG 023-fabriksinspektion, som tildeles af nationale certificeringsmyndigheder. Alle produkter er testet og certificeret, og som en ekstra sikkerhed tilbyder Noark 5 års udvidet garanti på samtlige produkter.

Veronika Loudilová har arbejdet 13 år som Eksport Business Partner hos Noark. Hun fortæller følgende om samarbejdet med Vanpee:

”Vi startede vores samarbejde med Vanpee for mere end 2 år siden. Vores kommunikation er altid åben og venlig, hvilket gør det lettere at møde enhver udfordring og løse ethvert problem. Medarbejderne fra Vanpee er meget åbne, de er villige til at lytte og dele deres ideer med os. Hvert møde er en mulighed for at udveksle erfaringer og finde nye måder, at forbedre vores services. Jeg ser frem til hvert nyt projekt, fordi jeg ved, at arbejdet med denne kunde [Vanpee] altid er inspirerende og berigende.

Jeg er stolt af at arbejde med sådan en fantastisk kunde, som deler mine værdier og mål. Sammen danner vi et stærkt team, der er i stand til at opnå store ting. Jeg ser frem til fremtidige projekter og hvad fremtiden bringer.”

Jim Gade, der er salgschef for Tavlebyggere og Industri hos Vanpee, fortæller følgende om samarbejdet med Noark:

”Det er vigtigt for mig som Salgschef at have et bredt sortiment af høj kvalitet, så vi kan opfylde kundernes behov. Når en kunde først har haft et Noark produkt i hænderne, ser de hurtigt kvaliteten, hvilket understøttes af den 5 års garanti. Dette kombineret med god support og sikker levering er noget, der gør en forskel for kunden. Det er netop derfor, jeg er glad for at arbejde sammen med Noark. De er måske ikke så velkendte i Danmark, men det er et utrolig stærkt brand, og jeg værdsætter den faglige sparring og dialog, vi har om aktuelle opgaver og fremtidige produkter.”

Jim fremhæver også den familiære atmosfære, som Noark bringer til samarbejdet, hvilket skaber en både personlig og professionel relation. Samarbejdet mellem Vanpee og Noark er derfor mere end bare et forretningsforhold. Det er en fælles mission om at levere de bedste produkter og den bedste service til vores kunder – både nu og i fremtiden.