Vores første ESG-rapport: Ambitiøse 2027-mål

Vi er stolte af at kunne dele vores første ESG-rapport! Rapporten opsummerer de vigtigste emner inden for ESG-området for 2023. Derudover indeholder rapporten vores nye ambitiøse ESG-strategi for 2027 med konkrete mål samt handlingsplan for realisering af strategien.

Vores vision for vores arbejde med ESG er: ”At være branchens førende leverandør, anerkendt for vores pålidelighed, bæredygtighed, kvalitet og service”. Vores ESG-strategi bygger på 3 s’er: Skifter, Styrker og Samarbejder.

Vores direktør, Ken Røgen, siger:

I en tid med stigende fokus på klimaforandring er det mere afgørende end nogensinde før, at virksomheder tager ansvar for deres indvirkning på miljø og mennesker. Jeg er stolt over at præsentere vores første ESG-rapport for Vanpee. Denne rapport deler vores engagement og ambition om at integrere bæredygtige praksisser i vores nuværende forretningsmodel.

Som en del af Lagercrantz Group AB er vi forpligtet til at følge koncernens målsætning om at mindske drivhusgasserne med 50% i 2030, og ligeledes har vi defineret vores eget mål om at blive fossilfri i egen drift allerede i 2027.

Vi arbejder også på at implementere en række initiativer med det formål at øge trivsel og mangfoldighed, fordi medarbejdere er det centrale i vores forretning.

Stærk virksomhedsstyring er ligeledes essentiel for vores fortsatte succes, vi vil derfor prioritere indkøb af produkter og tjenester fra leverandører, der deler vores forpligtelse til bæredygtighed.

Hvis du er interesseret i at læse hele vores ESG-rapport, så finder du den her.